Corona maatregelen vanaf 15 december 2020

Op 14 december 2020 heeft de overheid besloten om nieuwe Corona maatregelen te nemen, per ingang van 15 december 2020. Dit heeft ook weer zijn gevolgen voor onze vereniging. 

Als buitensportaccommodatie kunnen enkele lessen en trainingen doorgaan. Wel willen wij benadrukken dat het doel van de maatregelen is om reisbewegingen en samenkomsten te beperken. Blijf thuis bij klachten bij jezelf of een gezinslid en houdt de maatregelen in acht bij een bezoek aan onze accommodatie.

Hieronder alle nieuwe maatregelen op een rijtje, geldend tot en met 19 januari 2021:

– Alle verenigingslessen voor ruiters vanaf 18 jaar, gaan niet door

-Individueel lessen en rijden op de vereniging is voor iedereen toegestaan, mits er gebruik wordt gemaakt van het bakreserveringsysteem (via de website) om drukte te vermijden! en de maatregelen in acht worden genomen. 

– Ponyruiters tot 18 jaar mogen wel blijven lessen.- Geen publiek tijdens de lessen. Voor ouders, wordt de uitzondering gemaakt voor de noodzakelijke ondersteuning bij het opzadelen, enzovoorts.

 – Voor iedereen vanaf 13 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 2 personen (voor en na de lessen of training). Houdt dus afstand van elkaar, als je op de vereniging bent. 


Voor meer informatie over de gevolgen voor de paardensport: https://www.knhs.nl/nieuws/2020/coronavirus-en-paardensport.

Namens het bestuur, pas goed op elkaar en blijf gezond! 

Add Comment