Lid worden

LID WORDEN?

Hopelijk mogen wij jou verwelkomen als nieuw lid bij onze gezellige rijvereniging.
Komt u  gerust eens een kijkje nemen bij onze vereniging, tijdens de lesdagen of onze evenementen!

Soorten lidmaatschappen:
€ 200,- voor pony- en paardenruiters (Volwaardiglid)
€ 160,- voor de menners
€ 110,- voor ‘Lid zonder lessen’
€  45,- voor startkaart lid

Bij het Lid zonder lessen’ en Volwaardiglid’ zijn de prijzen exclusief de €27,50 KNHS lidmaatschapskosten.

De contributie dient binnen 14 dagen na factuurdatum betaald te zijn, of binnen betaaltermijn aangeven aan de penningmeester (penningmeester@eemruiters.nl) als je gebruik wilt maken van de maandelijkse betaalregeling.

Let op: het lidmaatschap geldt per kalenderjaar!

Wat verwachten wij van onze leden ?
Paardensportvereniging De Eemruiters is een vereniging met een grote sociale factor, plezier in de paardensport en het verenigingsleven staat voorop!
Iedereen kan hieraan meewerken, zowel de rijdende leden als de familie, om de sfeer zo plezierig mogelijk te houden.
Tevens kan onze vereniging niet bestaan zonder toegewijde leden, die helpen tijdens onze wedstrijden en andere activiteiten zoals koningsdag of de regiokampioenschappen bijvoorbeeld. Al met al brengt dit veel gezelligheid met zich mee en leert iedereen elkaar beter kennen!

Wilt u lid worden van onze vereniging ?
Wilt u lid worden? Vul dan dit aanmeldingsformulier in. Of haal deze op aan de bar tijdens de lesavonden. Het ingevulde formulier kan in de kantine worden ingeleverd of verstuurd via de mail naar: secretaris@eemruiters.nl.

Het is mogelijk om  zgn. ‘geen les-lid’ te worden, kosten € 110,- per jaar.  Daarnaast bieden we ook het zogenaamde startkaart lidmaatschap aan. De kosten hiervan zijn € 45,- en met dit lidmaatschap kun je een startkaart aanvragen bij de KNHS.

Een ‘lid zonder lessen’ maakt geen gebruik van de lessen, maar kan wel mee doen met de activiteiten van de vereniging en mag gebruik maken van de accommodatie.

Als startkaart lid mag je geen gebruik maken van zowel de lessen als de accommodatie. Dit lidmaatschap geeft je alleen de mogelijkheid om een startkaart aan te vragen bij de KNHS zodat je op wedstrijden kunt starten.

Muntenverkoop voor de verlichting van onze rijhal
Tijdens de winterse omstandigheden beschikt lang niet iedereen over de luxe van een overdekte rijhal. Wij bieden onze leden de mogelijkheid om gebruik te maken van de rijhal. Door het kopen van speciale munten t.w.v. €1,=, kan er per munt 40 minuten gereden worden met verlichting. Er worden maximaal 10 munten per persoon afgegeven.

Afmelden
Afmelden voor het lidmaatschap van de KNHS moet voor 30 november. De KNHS belast de kosten na 1 december door aan de vereniging. Er is één maand opzegtermijn voor de rijvereniging. Afmelden van de club en/of KNHS kan door een mail te sturen naar secretaris@eemruiters.nl.

Aan- afmelden startpas
Voor het aanvragen van een startpas, omdat je wedstrijden wilt gaan rijden of voor het afmelden van een startpas, kun je contact opnemen met de wedstrijdsecretaris.

Wanneer je voor het eerst wedstrijden gaat rijden kun je niet zelf een startpas aanvragen bij de KNHS, dit gebeurt middels een inschrijfformulier waar de wedstrijdsecretaris over beschikt. Voor ruiters en amazones die al in het bezit zijn van een persoonsnummer, kunnen dit zelf regelen via “mijn KNHS” op de site http://www.knhs.nl/. De factuur ontvang je achteraf van onze penningmeester.

Voor de aanvraag zijn de onderstaande gegevens nodig
Kopieën van de pagina’s van het paspoort met de onderstaande gegevens:
* Gegevens van je paard/pony (naam/geboortedatum/kleur)
* Afstammingsgegevens
* Aftekeningen
* Chip/transpondernummer
* Meetgegevens, bij aanvraag van een ponystartkaart