Stacey de Graaf-Koelewijn

Ik ben Stacey de Graaf-Koelewijn, 32 jaar en allround ORUN gediplomeerd instructrice. Samen met mijn man en twee fantastische zonen wonen we op Pensionstal de RIJO’s Hoeve in Bunschoten.

Ik geef al meer dan 10 jaar groepslessen bij PC de Hooglandertjes en nu ook al een aantal jaar bij PSV de Eemruiters. Dit doe ik met heel veel enthousiasme en plezier. Het is een hele leuke en gezellige vereniging om les te geven. Of je nu actief wedstrijden rijdt of recreatief aan dressuur wil werken.

Zelf ben ik momenteel een jong paard aan het africhten die nu al een paar keer is mee geweest op wedstrijd. In het verleden heb ik meerdere pony’s en paarden opgeleid in verschillende klasse t/m ZZ licht. Met als kroon op het werk een keer Nederlands Kampioen!

Belangrijk vind ik met het geven van de groepslessen dat iedereen op zijn eigen niveau lest krijgt en dat er voor iedere ruiter aandacht is. Ik breng mijn ervaringen over op de ruiters en begeleid ze hierin tot een hoger niveau.