Gerieke van Engelenhoven-Broekhuis

Mijn naam is Gerieke van Engelenhoven-Broekhuis en geef al geruime tijd met heel veel plezier les bij de Eemruiters van recreant tot fanatiek wedstrijdruiter.

Zelf heb ik Prix st Georges/Intermediair gereden en Z gesprongen. Vanaf mijn 4e jaar ben ik al bezig met het rijden van pony’s tot paarden, momenteel rij ik Z dressuur . Tevens jureer ik graag tot en met ZZ-licht dressuur, hiervoor krijg ik regelmatig extra opleidingen die ik weer kan gebruiken bij het lessen. Daarnaast geef ik privé lessen waarvoor ik alle Orun opleidingen heb gedaan en ook bijscholingen volg, en zo nodig aanvullende cursussen doe. Daarnaast train ik paarden voor derden vanaf zadelmak tot het hoogste niveau.

Wat nog niet iedereen weet is dat ik sport massage voor paarden en pony’s uitvoer, hiervoor ben ik ook aangesloten bij het VPSN en ook daarvoor volg ik de nodige bijscholingen, om de beweging [welzijn] van de paarden/pony’s te verbeteren en alle opgedane kennis kan ik weer in de lessen gebruiken en op een ieder weer overdragen, zodat paardrijden voor iedereen een plezier is en blijft.