Lid worden

LID WORDEN?

Komt u  gerust eens een kijkje nemen bij onze vereniging, tijdens de lesdagen of 1 van onze wedstrijden !

Wat verwachten wij van onze leden ?
Paardensportvereniging De Eemruiters is een vereniging met een grote sociale factor, plezier in de paardensport en het verenigingsleven staat voorop !
Iedereen kan hieraan meewerken, zowel de rijdende leden als de familie, om de sfeer zo plezierig mogelijk te houden.
Tevens kan onze vereniging niet bestaan zonder toegewijde leden, die helpen tijdens onze wedstrijden en andere activiteiten zoals het onderhoud van het terrein en clubgebouw. Al met al brengt dit veel gezelligheid met zich mee en leert iedereen elkaar beter kennen !

Wilt u lid worden van onze vereniging ?
Neemt u dan contact op met een van de onderstaande persoon.

Monique van de Bunt   T.06-37039757

Contributie
Voor het jaar 2018 bedraagt de contributie:
€ 180,- voor pony- en paardenruiters
€ 140,- voor de menners
€   70,- voor ‘Lid zonder lessen’
€   40,- voor startkaart lid

In 2018 is tijdens de ALV besloten om het lidmaatschap lid zonder lessen per 1 januari 2019 te verhogen naar € 90,- per jaar!

Let op: het lidmaatschap geldt per kalenderjaar!

Wil je lid worden? Vul dan dit aanmeldingsformulier in. Of haal deze op aan de bar tijdens de lesavonden. Het ingevulde formulier kan in de kantine worden ingeleverd of verstuurd via de mail naar: secretaris@eemruiters.nl

Vanaf 2015 is het mogelijk om het lidmaatschap in 10 maanden te betalen door middel van een automatische incasso, extra bankkosten worden doorberekend.

De contributie dient binnen 14 dagen na factuurdatum betaald te zijn, of binnen betaaltermijn aangeven aan de penningmeester (penningmeester@eemruiters.nl) als je gebruik wilt maken van de maandelijkse betaalregeling.

Het is mogelijk om vanaf  januari 2015 zgn. ‘geen les-lid’ te worden, kosten € 70,- per jaar, hiervoor is geen maandelijkse betalingsregeling mogelijk. Daarnaast bieden we ook het zogenaamde startkaart lidmaatschap aan. De kosten hiervan zijn € 40,- en met dit lidmaatschap kun je een startkaart aanvragen bij de KNHS.

Een ‘lid zonder lessen’ mag geen gebruik maken van de lessen, maar kan wel mee doen met de activiteiten van de vereniging.

Als startkaart lid mag je geen gebruik maken van zowel de lessen als de accommodatie. Dit lidmaatschap geeft je alleen de mogelijkheid om een startkaart aan te vragen bij de KNHS zodat je op wedstrijden kunt starten.

Als lid kun je gratis starten op de onze eigen concoursen, mits je vrijwilligerswerk doet voor onze vereniging.

Afmelden
Afmelden voor het lidmaatschap van de KNHS moet voor 30 november. De KNHS belast de kosten na 1 december door aan de vereniging. Er is één maand opzegtermijn voor de rijvereniging. Afmelden van de club en/of KNHS kan door een mail te sturen naar Monique van de Bunt
.

Muntenverkoop voor de verlichting van onze rijhal
Tijdens de winterse omstandigheden beschikt lang niet iedereen over de luxe van een overdekte rijhal. Wij bieden onze leden de mogelijkheid om gebruik te maken van de rijhal. Door het kopen van speciale munten t.w.v. €1,=, kan er per munt 40 minuten gereden worden met verlichting. Er worden maximaal 10 munten per persoon afgegeven.