Dressuurclinic – bak bezet

Wegens een dressuurclinic georganiseerd door Lisa Voskuilen is op 29 oktober de bak van 9:00 tot 18:00 bezet. Toch rijden? Doe gezellig mee! Zie onderstaand bericht voor meer informatie.

– Dressuur clinic –

Op 29 oktober staat er weer een dressuurclinic gepland. Dit keer weer volgens het ”oude” concept, namelijk proefgericht! Je kunt een proef op jouw niveau, of 1 hoger rijden(max is M2 i.v.m de afmetingen van de rijbaan). Eerst wordt je in een groepje van 2 geholpen met losrijden, waarna je individueel de proef doorrijdt onder toeziend oog van de jury (ik heb er 2, moet nog even kiezen wie het wordt..) Het commentaar op de proef mag je laten filmen en uiteraard vindt er ook een nabespreking plaats, waarbij je nog wat handige tips mee krijgt! Kosten bedragen 30,- voor leden en 35,- voor niet leden. 
Opgeven kan door mij te mailen. Mail je naam, naam paard (evt. categorie bij pony) en de klasse waarin je uitkomt naar lisa.voskuilen@kpnmail.nl

Dit bericht is geplaatst onder Nieuws.